Temsilciliğimizin 10 Kasım Atatürk’ü anma günü Minikler müsabakaları

Türkiye Taekwondo Federasyonu İstanbul İl Temsilciliğimizin 10 Kasım Atatürk’ü anma günü Minikler Avrupa yakası müsabakalarını 17-18-19-20 Kasım tarihlerinde Bağcılar Belediye Başkanı Sn.Abdullah Özdemir’in katkıları ve destekleri ile gerçekleştirdik.
Taekwondo ailemizin 77 kulüp 565 sporcusunu destekleri ve ikramları ile misafir eden Bağcılar Belediye başkanı Abdullah Özdemir’e İstanbul Taekwando ailesi adına teşekkür ederim.
Şampiyonalarımızın en güzel şekilde düzenlenmesi için her daim bizleri destekleyen Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof.Dr.Metin Şahin başkanımıza İstanbul Taekwondo ailesi olarak şükranlarımı sunuyorum. Şampiyonamıza katılan Taekwando Federasyonu başkan vekilimiz Recep TEMTEK başkanımıza yönetim kurulu üyelerimiz Behzat BAYRAM ve Bekir KARAMAN’a teşekkür ederim.
Şampiyona süresince iletişim konusunda ve organizasyon çalışmalarına yardımcı olan Kenan Çil,Cevdet Atabey,Celal Çil,Metin Malay ve Erdal ERDOĞAN hocalarıma teşekkür ederim.
Bağcılar olimpik spor kompleksinde dört gün boyunca bizleri ağırlayan İlçe spor müdürü Kemal Hürcan’a ve tesis çalışanlarına teşekkür ederim.
Şampiyonada madalya kazanan sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ederim. Başarılarının devamını diliyorum.

Kağıthane Yahya Kemal
Beyatlı spor kompleksinde
26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak FİNALLERDE görüşmek üzere…