Yeni Başkanımız Bahri Tanrıkulu

Federasyonumuzun 6. Olağan ve 8. Olağan Mali Genel Kurulu’nda Bahri Tanrıkulu başkanlığa seçildi.

Crowne Plaza Otel’de yapılan genel kurula 300 delegeden 257’si katıldı. 186 delege oy kullanırken geçerli 181 oyu alan Bahri Tanrıkulu, 4 yıllığına federasyonumuzun yeni başkanı oldu.

“TAEKWONDO KAZANDI”

Federasyon Başkanımız Bahri Tanrıkulu, genel kurul delegelerine hitaben yaptığı konuşmada camiayı kucaklayıcı bir yönetim sergileyeceklerini belirterek hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Tanrıkulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Beş yaşından buyana şerefle mensubu olduğum Taekwondo ailemizin artık başkanı olmaktan gurur duyuyorum . Bizim başkanlığımızda yılgınlığa, yorgunluğa yer olmayacak. Projelerimizi bir bir hayata geçirerek dünya taekwondosunda hak ettiğimiz yerimizi alacağız.

Yeni dönemde camiamızın önemli eksiklerini bir bir tamamlayacağız. Elektronik  kura çekimi, maç sayı göstergesi, sicil sisteminin yenilenmesi, bütün maçların dünyanın her yerinde canlı yayını , Türkiye Süper Ligi, bölgesel ligler bunlardan sadece birkaç tanesi. Salon, tesis, elektronik ekipmanların yenilenmesi, AFAD anlaşması ile büyük kulüplerin kurulması  anlaşmaları ele alacağımız projelerimizin bir kısmıdır.  Yukarıda belirttiğim yeniliklerin proje ve kararları yapacağımız büyük çalıştay ile hep beraber karara bağlanıp camiamıza sunulacaktır.

İlk gün dediğimiz gibi ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışla, hep birlikte kol kola, omuz omuza Taekwondo Kazandı”

“ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA BERABER İMZA ATACAĞIZ”

Başkanımız Bahri Tanrıkulu seçim sonuçlarının ardından ise bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmadan öne çıkanlar şu şekilde:

“Sizleri çok seviyorum. Bir önceki seçimi az farkla kaybetmiştik. Vazgeçmedik. Çalıştık. Bugünkü göz yaşlarım sevinç gözyaşlarım. Bunlar bizim mutluluğumuz, geleceğimiz. Hep beraber inşallah. Sporculuğumda da çok mücadele ettim. Yendim, yenildim. Yenilmeyi bilmek de önemi. Bunu bazıları öğrenememiş. Aldığım sorumluluğun farkındayım. Sporculuğumda nasıl hırsla azimle çalıştıysam başkanlığım döneminde de aynı şekilde çalışacağım. Sporcularımız için geleceğimiz için sizlere söz veriyorum.  Onur, haysiyet, şeref benim için çok önemli şeyler. Her zaman alnım dik gezdim. Rabbim, federasyon başkanlığını görevini de onurla, şerefle yapmayı nasip etsin bizlere. Gelecekte arkamdan eserler bırakarak, güzel şekilde anılmak isterim. Bunları hep beraber başaracağız. Sizlere güveniyorum. Çok daha büyük başarılara beraber imza atacağız.”

Federasyonumuzun yeni kurulları şu şekilde oluştu:

YÖNETİM KURULU (ASİL) Bahri Tanrıkulu, İbrahim Özbay, Engin Sarıkaya, Ünal Karadağ, Aydın Süha, Gökhan Çetinkaya, Ragıp Bingöl, İlkay Sağır, Volkan Akpınar, Bora Selim ve Bekir Karaman

YÖNETİM KURULU (YEDEK) Eyüp Temiz, Mehmet Erişik, Ali Ekşi, Alper Kara, Nihat Kayaoğlu, Taha Kılıç, Rasim Bekar, Cihan Deveci, Buğra Kaan Süer, Azize Tanrıkulu Sertçelik, Tuğba Balaban

DİSİPLİN KURULU (ASİL) Av. Alican Ertaş, Av. Burak Osman Özgül, Av. İsmail Kalem, Av. Şeyma Kurt, Av. Burcu Tolukan

DİSİPLİN KURULU (YEDEK) Av. Ali Bayri, Av. Ali Rıza Serhilal, Av. Serhat Albayrak, Av. Alperen Gölge, Av. Murat Girgin

DENETİM KURULU (ASİL) Murat Doğan, Alican Soylu

DENETİM KURULU (YEDEK) Ertan Öner, Muharrem Çağlancı