10 Kasım Atatürk’ü anma günü Minikler Taekwondo şampiyonası Anadolu yakası müsabakalarını

Türkiye Taekwondo Federasyonu İstanbul İl Temsilciliğimizin 10 Kasım Atatürk’ü anma günü Minikler Taekwondo şampiyonası Anadolu yakası müsabakalarını 10-11-12 Kasım tarihlerinde Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği başkanı Ahmet Şanlıer ‘in organizasyonun da Üsküdar Belediyesi başkanı Sn.Hilmi Türkmen başkanımızın destekleri ile gerçekleştirdik.
Taekwondo ailesini 36 kulüp 350 sporcu ve aileleri ile üç gün boyunca misafir edip ikramlarda bulunan Spora ve sporcuya verdiği destek ile bizlere çok güzel ev sahipliği yapan Üsküdar belediye başkanı Hilmi Türkmen Başkanımıza Taekwondo ailesi olarak çok teşekkür ediyorum.
Şampiyonamızın açılışına katılarak Türkiye Taekwando Federasyonu Başkanı Prof.Dr.Metin Şahin başkanımızın selamlarını ileten başkan vekilimiz Recep Temtek ile katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerimiz Av. Zülküf Türkoğlu ve Behzat Bayram’a teşekkür ediyorum.
Organizasyon sürecinde her anlamda iletişim noktasında yardımcı olan Üsküdar belediyesi taekwondo antrenörümüz Şanlıer İhsan hocamıza , Elif Egin ve ekibine katılım sağlayan Hakem hocalarımıza çok teşekkür ederim.Şampiyonada madalya kazanan sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.